Hotel voor katten regio St. Lievens Houtem
Poezen op Zolder

Poezen op Zolder, meer dan een kattenpension in de buurt van St Lievens Houtem!

Welkom bij “Poezen op Zolder,” het vertrouwde kattenhotel dat meer biedt dan alleen een tijdelijk verblijf voor jouw geliefde harige vrienden. Gelegen in het vredige Mere, vormen wij een idyllisch toevluchtsoord waar katten koninklijk worden behandeld temidden van een prachtige omgeving.

hotel voor katten regio
kat met speelgoed

Waarom ons kattenhotel

Bij "Poezen op Zolder" begrijpen we dat elke kat unieke zorg nodig heeft. Ons kattenpension in Mere, nabij Sint-Lievens-Houtem, is doordrenkt met liefde en aandacht. Hier bieden we niet alleen een veilige plek om te verblijven, maar ook een tweede thuis waar katten de warmte van menselijke genegenheid voelen.

Onze locatie in Mere

Onze locatie in Mere voegt een extra dimensie toe aan het verblijf van jouw kat. Omgeven door weelderige velden en de kalme ambiance van het lokale leven, is "Poezen op Zolder" meer dan alleen een kattenhotel - het is een oase van rust waar katten kunnen ontspannen en genieten.

De perfecte keuze voor liefdevolle kattenzorg

Elk dier is uniek en vraagt een eigen aanpak. Mijn prioriteit is dat ze zich goed voelen zodat ze kunnen genieten van een deugddoende vakantie.

Terwijl jouw kat van zijn vakantie geniet, nodigen we jou uit om de lokale schoonheid te verkennen. Maak een wandeling door het prachtige St Lievens Houtem, ontdek de historische schatten, zoals de Sint-Lievensbasiliek, en proef de lokale lekkernijen in de charmante eetgelegenheden.

Bij “Poezen op Zolder” gaat het niet alleen om het bieden van een kattenpension; het gaat om het creëren van een thuis weg van huis. Boek vandaag nog en ontdek waarom wij het meest vertrouwde kattenhotel zijn voor Sint-Lievens-Houtem.

We kijken ernaar uit om jouw harige vriend te verwelkomen en te laten genieten van een verblijf dat doordrenkt is met liefde, zorg, en een vleugje lokale magie.

Kattenhotel van topklasse regio St. Lievens Houtem
main coon kat
logo-vlaanderen-dierenwelzijn

Erkend kattenhotel door dierenwelzijn Vlaanderen