Poezen op zolder
Kattenhotel regio Berlare

Welkom bij Poezen op Zolder - Uw Kattenhotel regio Berlare

Bent u op zoek naar een comfortabel en gezellig verblijf voor uw kat terwijl u op vakantie bent? Bij Poezen op Zolder bieden wij uw kat een tweede thuis. Ons kattenhotel, gevestigd in Erpe-Mere, is speciaal ontworpen om aan alle behoeften van uw geliefde huisdier te voldoen. Met ruime verblijven, gezellige hangmatten en voldoende speelmogelijkheden, zorgen wij ervoor dat uw kat zich hier volledig op zijn gemak voelt.

Online reserveren kattenhotel
kattenhotel regio aalst

Waarom Poezen op Zolder?

Ons kattenhotel staat bekend om de persoonlijke zorg en aandacht die we aan elke kat geven. Wij begrijpen dat elke kat uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Daarom bieden wij individuele aandacht en zorg, zodat uw kat zich snel thuis voelt.

Kattenhotel regio Berlare

Poezen op Zolder beschikt over ruime en schone verblijven, uitgerust met comfortabele bedden, klimmogelijkheden en speeltjes. Elke kat krijgt een eigen ruimte, zodat ze zich veilig en geborgen voelen. Daarnaast hebben we een grote speelruimte waar uw kat zich kan uitleven.

Persoonlijke aandacht en zorg

Bij Poezen op Zolder bieden we persoonlijke aandacht en zorg aan elke kat. Onze medewerkers zijn ervaren en gepassioneerd over katten. We zorgen ervoor dat elke kat voldoende aandacht krijgt en regelmatig wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig zijn.

Kattenhotel regio Berlare
zalig slapende kat

Professionele zorg in ons Kattenopvang regio Berlare

Naast ons kattenhotel bieden wij ook kattenopvang aan voor kortere verblijven. Of u nu een weekendje weg gaat of een dagje uit, uw kat is altijd welkom bij ons. Onze kattenopvang biedt dezelfde uitstekende faciliteiten en zorg als ons kattenhotel.

Berlare is een prachtige plaats met veel te bieden. Bezoek de historische kerk van Berlare of maak een wandeling langs de schilderachtige Scheldedijk. Uw kat zal genieten van het rustige en serene verblijf in ons kattenhotel, terwijl u de schoonheid van Berlare ontdekt.

Wilt u een verblijf boeken voor uw kat bij Poezen op Zolder? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons direct. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een verblijf voor uw kat te reserveren. Uw kat zal genieten van een comfortabel en liefdevol verblijf bij ons.

 

logo-vlaanderen-dierenwelzijn

Erkend kattenhotel door dierenwelzijn Vlaanderen