Poezen op zolder
Kattenhotel regio Lochristi

Welkom bij Poezen op Zolder - Uw Kattenhotel regio Lochristi

Zoekt u een vertrouwde plek voor uw kat terwijl u op vakantie bent? Poezen op Zolder biedt uw kat een comfortabele en veilige omgeving, gevestigd in Erpe-Mere, dicht bij Lochristi. Wij zorgen ervoor dat uw kat zich thuis voelt, met ruime verblijven, gezellige hangmatten en voldoende speelmogelijkheden.

Online reserveren kattenhotel
kattenhotel regio aalst

Waarom kiezen voor Poezen op Zolder?

Bij Poezen op Zolder begrijpen we dat elke kat uniek is en speciale zorg nodig heeft. Daarom bieden wij individuele aandacht en zorg, zodat uw kat zich snel thuis voelt in ons kattenhotel.

Onze faciliteiten

Ons kattenhotel beschikt over ruime en schone verblijven, uitgerust met comfortabele bedden, klimmogelijkheden en diverse speeltjes. Elke kat krijgt een eigen ruimte om zich veilig en geborgen te voelen. Daarnaast hebben we een grote speelruimte waar uw kat zich kan uitleven.

Kattenhotel regio Lochristi

Onze toegewijde medewerkers zijn ervaren in het verzorgen van katten en zorgen ervoor dat elke kat voldoende aandacht krijgt. We zorgen ervoor dat elke kat regelmatig wordt geaaid en verzorgd, zodat ze zich gelukkig en gezond voelen.

Kattenhotel regio Lochristi
zalig slapende kat

Professionele zorg in ons Kattenopvang regio Lochristi

Naast ons kattenhotel bieden wij ook kattenopvang aan voor kortere verblijven. Of u nu een weekendje weg gaat of een dagje uit, uw kat is altijd welkom bij ons. Onze kattenopvang biedt dezelfde uitstekende faciliteiten en zorg als ons kattenhotel.

Lochristi is een prachtige plaats met veel te bieden. Bezoek de mooie tuinen en parken of maak een wandeling langs de schilderachtige paden. Terwijl u geniet van de rust en schoonheid van Lochristi, zal uw kat genieten van een comfortabel verblijf bij ons.

Wilt u een verblijf boeken voor uw kat bij Poezen op Zolder? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons direct. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een verblijf voor uw kat te reserveren. Uw kat zal genieten van een comfortabel en liefdevol verblijf bij ons.

logo-vlaanderen-dierenwelzijn

Erkend kattenhotel door dierenwelzijn Vlaanderen