Poezen op zolder
Kattenhotel regio Melle

Een 2de thuis voor uw kat bij Poezen op Zolder.
Uw Kattenhotel regio Melle

Bent u op zoek naar een vertrouwde plek voor uw kat terwijl u op vakantie bent? Poezen op Zolder, gelegen in Erpe-Mere, biedt uw kat een comfortabele en veilige omgeving. Ons kattenhotel is ontworpen om aan alle behoeften van uw kat te voldoen, met ruime verblijven, gezellige hangmatten en voldoende speelmogelijkheden.

Online reserveren kattenhotel
kattenhotel regio aalst

Waarom Poezen op Zolder?

Bij Poezen op Zolder krijgt elke kat de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw kat zich snel thuis voelt en geniet van zijn verblijf. Wij begrijpen dat elke kat uniek is en bieden daarom zorg op maat..

Uitstekende faciliteiten

Ons kattenhotel beschikt over ruime en schone verblijven, uitgerust met comfortabele bedden en klimmogelijkheden. Elke kat heeft zijn eigen ruimte om zich veilig te voelen. Daarnaast hebben we een grote speelruimte waar uw kat zich kan vermaken.

Kattenhotel regio Melle

Onze toegewijde medewerkers zijn liefhebbers van katten en zorgen ervoor dat elke kat regelmatig wordt geaaid en verzorgd. Wij bieden uw kat een liefdevolle omgeving waarin hij zich op zijn gemak voelt.

Kattenhotel regio Melle
zalig slapende kat

Professionele zorg in ons Kattenopvang regio Melle

Naast ons kattenhotel bieden wij ook kattenopvang voor kortere verblijven. Of u nu een weekendje weg bent of een dagje uit, uw kat is altijd welkom bij ons. Wij bieden dezelfde hoogwaardige zorg en aandacht als in ons kattenhotel.

Melle is een charmante plaats met veel te ontdekken. Bezoek de lokale parken en natuurgebieden of maak een wandeling door de schilderachtige paden. Terwijl u geniet van Melle, zal uw kat genieten van een rustgevend verblijf bij ons.

Wilt u uw kat een comfortabel en liefdevol verblijf bieden? Neem contact met ons op via onze website of telefonisch. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een verblijf voor uw kat te reserveren.

logo-vlaanderen-dierenwelzijn

Erkend kattenhotel door dierenwelzijn Vlaanderen