Poezen op zolder
Kattenhotel regio Oosterzele

Uw Kat in Goede Handen bij Poezen op Zolder
Uw Kattenhotel regio Oosterzele

Op zoek naar een perfecte verblijfplaats voor uw kat terwijl u weg bent? Poezen op Zolder biedt een thuis weg van huis voor uw geliefde huisdier. Gelegen in Erpe-Mere, hebben wij alles in huis om uw kat een aangenaam en veilig verblijf te bieden.

Online reserveren kattenhotel
kattenhotel regio aalst

Waarom Poezen op Zolder?

Wij bieden persoonlijke zorg en aandacht voor elke kat. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw kat zich snel thuis voelt en geniet van het verblijf. Elke kat is uniek en verdient speciale zorg, en dat bieden wij bij Poezen op Zolder.

Uitstekende faciliteiten

Onze faciliteiten zijn ontworpen met het comfort van uw kat in gedachten. We hebben ruime en schone verblijven met comfortabele bedden en speelmogelijkheden. Daarnaast is er een grote speelruimte waar uw kat zich kan uitleven.

Kattenhotel regio Oosterzele

Ons team van ervaren medewerkers zorgt ervoor dat elke kat voldoende aandacht krijgt. We geven ze regelmatig liefde en zorg, zodat ze zich veilig en gelukkig voelen tijdens hun verblijf.

Kattenhotel regio Oosterzele
zalig slapende kat

Professionele zorg in ons Kattenopvang regio Oosterzele

Naast langdurige verblijven bieden wij ook kattenopvang voor kortere periodes. Of u nu een weekend weggaat of slechts een dagje uit bent, uw kat is altijd welkom bij ons. We zorgen ervoor dat uw kat dezelfde aandacht en zorg krijgt als in ons kattenhotel.

Oosterzele biedt veel bezienswaardigheden en natuurschoon. Maak een wandeling door de natuurreservaten of geniet van de lokale cultuur. Uw kat zal genieten van het rustige verblijf bij ons, terwijl u Oosterzele verkent.

Wilt u een verblijf boeken voor uw kat? Neem dan contact met ons op via onze website of telefonisch. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een comfortabel verblijf voor uw kat.

logo-vlaanderen-dierenwelzijn

Erkend kattenhotel door dierenwelzijn Vlaanderen