Poezen op zolder
Kattenhotel regio Wetteren

Welkom bij Poezen op Zolder - Uw Kattenhotel regio Wetteren

Bent u op zoek naar een zorgeloos verblijf voor uw kat terwijl u geniet van een welverdiende vakantie? Bij Poezen op Zolder, gevestigd in Erpe-Mere, bieden wij een veilige en liefdevolle omgeving voor uw kat. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan alle behoeften van uw huisdier te voldoen, met ruime verblijven, gezellige hangmatten en speelmogelijkheden.

Online reserveren kattenhotel
kattenhotel regio aalst

Kiezen voor Poezen op Zolder?

Bij ons kattenhotel krijgt elke kat de individuele aandacht die hij of zij verdient. We begrijpen dat elke kat uniek is en eigen voorkeuren heeft. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat uw kat zich snel thuis voelt.

Onze faciliteiten

Poezen op Zolder biedt ruime, schone verblijven uitgerust met comfortabele bedden, klimmogelijkheden en diverse speeltjes. Elke kat heeft zijn eigen ruimte om zich veilig en geborgen te voelen. Daarnaast hebben we een grote speelruimte waar uw kat kan spelen en ontspannen.

Kattenhotel regio Wetteren

Onze medewerkers zijn gepassioneerd over katten en bieden persoonlijke aandacht aan elke gast. We zorgen ervoor dat elke kat regelmatig wordt geaaid en verzorgd, zodat ze zich gelukkig en gezond voelen.

Kattenhotel regio Wetteren
zalig slapende kat

Professionele zorg in ons Kattenopvang regio Wetteren

Voor kortere verblijven bieden we kattenopvang aan. Of u nu een weekendje weg bent of een dagje uit, uw kat is altijd welkom bij ons. Onze opvangfaciliteiten bieden dezelfde hoogwaardige zorg als ons kattenhotel.

Wetteren is een levendige plaats met veel te bieden. Verken de prachtige parken en maak een wandeling langs de schilderachtige rivier. Terwijl u geniet van de charme van Wetteren, zal uw kat genieten van een rustgevend verblijf bij ons.

Wilt u uw kat een onvergetelijk verblijf geven? Neem contact met ons op via onze website of bel ons voor meer informatie. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een comfortabel verblijf voor uw kat te reserveren.

logo-vlaanderen-dierenwelzijn

Erkend kattenhotel door dierenwelzijn Vlaanderen