Top kattenhotel regio Lede
Poezen op Zolder

Poezen op Zolder: Waar elke kat speciaal is

Bij Poezen op Zolder begrijpen we dat jouw kat niet zomaar een huisdier is; het is een gewaardeerd familielid. Als je in Lede bent en op zoek bent naar een veilige en liefdevolle plek voor jouw pluizige vriend terwijl je weg bent, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons kattenhotel, gevestigd in het charmante Mere, biedt veel meer dan alleen opvang; het biedt een thuis weg van huis.

Waarom ons kattenhotel

Wij zijn niet zomaar een kattenpension. We zijn een toegewijd team van dierenliefhebbers met een passie voor het welzijn van katten. Onze faciliteiten zijn ontworpen met comfort en plezier in gedachten, zodat jouw kat zich meteen thuis voelt.

Onze locatie in Mere

Omdat we begrijpen dat elke kat uniek is, willen we niet alleen een veilige haven bieden, maar ook een plek waar ze kunnen genieten van de lokale omgeving. Onze locatie in Mere, nabij Lede, biedt rustige velden en lokale charme - de perfecte omgeving voor een ontspannen kattenverblijf.

kat krabt aan zetel
Top kattenhotel regio Lede

Professionele zorg in de buurt van Lede

Elk dier is uniek en vraagt een eigen aanpak. Mijn prioriteit is dat ze zich goed voelen zodat ze kunnen genieten van een deugddoende vakantie.

Terwijl jouw kat geniet van zijn verblijf bij Poezen op Zolder, nodigen we je uit om Lede te verkennen. Bewonder de historische Sint-Martinuskerk, maak een wandeling door het prachtige marktplein, en ontdek de lokale eetgelegenheden. Lede heeft iets voor iedereen, zelfs voor de meest kritische katten.

Bij Poezen op Zolder draait het niet alleen om het bieden van een tijdelijk verblijf; het gaat om het creëren van een ervaring. Boek vandaag nog en ontdek waarom we het meest betrouwbare kattenhotel zijn voor Lede.

We kijken ernaar uit om jouw kat te verwelkomen en hem een verblijf te bieden dat doordrenkt is met liefde, zorg, en lokale gastvrijheid. Bij Poezen op Zolder is jouw kat niet alleen een gast; hij is familie.

logo-vlaanderen-dierenwelzijn

Erkend kattenhotel door dierenwelzijn Vlaanderen