Een exclusief kattenhotel regio Haaltert
Poezen op Zolder

Liefde en Luxe voor uw Kat

Poezen op Zolder, waar kattenliefde en comfort samenkomen. In ons kattenpension, gelegen in het schilderachtige Mere, bieden wij niet zomaar een kattenhotel, maar een thuis weg van huis voor jouw pluizige vrienden.

kat ligt in hangmat bij Poezen op Zolder
Poes op krabplank mykotty

Waarom ons kattenhotel

Bij ons begrijpen we dat je kat meer is dan alleen een huisdier; het is een geliefd familielid. Ons kattenhotel is doordrenkt met liefde en aandacht, en we streven ernaar om de hoogste normen van comfort en verzorging te bieden.

Onze locatie in Mere

Onze idyllische locatie in Mere voegt een extra vleugje sereniteit toe aan het verblijf van jouw kat. Omgeven door groene landschappen en de rustieke charme van Haaltert, biedt "Poezen op Zolder" een oase van ontspanning voor katten die van een vredige omgeving houden.

Liefdevolle verzorging voor uw kat

Elk dier is uniek en vraagt een eigen aanpak. Mijn prioriteit is dat ze zich goed voelen zodat ze kunnen genieten van een deugddoende vakantie.

Terwijl je kat geniet van zijn verblijf, raden we je aan om de omgeving van Haaltert te verkennen. Breng een bezoek aan het prachtige Kasteel van Laar, een historische plek doordrenkt van de lokale geschiedenis. Geniet daarna van een wandeling door het Gemeentelijk Park, een geweldige plek voor ontspanning.

Bij “Poezen op Zolder” gaat het niet alleen om een kattenhotel; het gaat om het creëren van een warme en liefdevolle omgeving voor jouw kat. Boek vandaag nog voor een ervaring waar jouw harige vriend zich thuis zal voelen.

Ontdek waarom “Poezen op Zolder” het meest vertrouwde kattenpension is. We kijken ernaar uit om jouw kat te verwelkomen in ons gezellige toevluchtsoord.

Exclusief kattenhotel regio Haaltert
kat in krabpaal
logo-vlaanderen-dierenwelzijn

Erkend kattenhotel door dierenwelzijn Vlaanderen

Nieuwsbrief